PRIS &
UTSTYR

Medlemsavgiften til OsloMet Tennis finansierer alle løpende utgifter. Når man søker medlemskap betaler man kr 1200 + moms. Av dette, går kr 1050 til OsloMet Tennis og de resterende kr 150 til Norges studenttennisforening. Denne avgiften finansierer baneleie, kjøp av tennisballer og finansiering av tennistrenere til kurs. Vi har som formål å gjøre tennis så billig som mulig for studenter ved å dekke alle utgifter av ikke personlig natur.

Merk at avgiften blir gradvis redusert gjennom semesteret, og blir halvvert ved midten av semesteret. Dette er for å tiltrekke nye medlemmer gjennom hele semesteret.

Kjøp av utstyr

Klubben finansierer ikke utstyr av personlig natur. Det vil si at medlemmer må selv kjøpe tennisrackerter og tennissko. Alle medlemmer får sirka 30% avslag på alle Tennisbutikkens varer. Vi anbefaler derfor medlemmer å oppsøke dem for kjøp av utstyr. Man kan også kjøpe gode rackerter på XXL. En annen mulighet er å kjøpe en brukt rackert på Finn.no. Om man er usikker om rackerten man tenker på å kjøpe er av god kvalitet kan dere ta kontakt med styret eller en av trenerne. 

Oslo Tennisarena treningsstudio

Som medlem av OsloMet Tennis har man tilgang til treningsstudioet på Oslo Tennisarena. Anlegget ligger på Hasle og er et relativt stort treningsstudio med et godt tilbud. Midt i blinken for de som ønsker en rask styrkeøkt før eller etter en tennistrening.

Tennis i utendørssesongen

OsloMet Tennis organiserer treninger på Athletica Domus i utesesongen. For å kunne delta på disse treningene må man være medlem av SIO Athletica. 

Om en medlem ønsker å melde seg inn i en ekstern klubb i utesesongen subsidierer klubbens minst kr 500. Det vil da si, om en ønsker å melde seg inn i Ullevål Tennisklubb, så betaler klubben kr 500.

Powered by: Bloc